Tvrtka Termoproces  sa sjedištem  u Sesvetskom Kraljevcu osnovana je 1992 godine.

Osnovna djelatnost tvrke je izrada, isporuka i montaža opreme za  sustave  HLAĐENJA,  GRIJANJA , KLIMATIZACIJE i VENTILACIJE, te izrada termotehnićkih instalacija. Za svaki izvedeni sustav prethodno  izrađujemo izvedbeno projektno tehničko rješenje prema projektnom zadatku i želji narućitelja za postavljeni tehnološki proces proizvodnje ili prostor određene namjene.

Sustave rashladnih i toplinskih postrojenja  izvodimo za sve tehnološke procese industrijske proizvodnje te objekte raznih namjena, a iz podrućja klimatizacije obuhvaćamo  industrijsku i komfornu klimatizaciju.

Osim izgradnje novih sustava  održavamo, servisiramo, te rekonstrukcijom poboljšavamo postojeće, koja su za nas poseban izazov.  

Posjedujemo temeljna znanja i veliko iskustvo za rješavanje vaših tehnićkih problema iz svih navedenih podrućja primjene koji su za nas uvijek izazov, a za vas konaćno zadovoljstvo.

Isporućujemo i ugrađujemo opremu iz vlastite proizvodnje kao i renomiranih svjetskih proizvođaća uz primjenu najnovijih tehnologija, ekoloških normi i energetske učinkovitosti.